Verzenden & retourneren

Wereldwijde levering.

Verzendingen gebeuren via B-Post.

Me & Mommy  kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending via B-Post.
Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

Tijdens de solden of uitverkoop worden er verzendingskosten aangerekend.

Recht om af te zien van de aankoop van de goederen
De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat,ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle orginele labels en in originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen nl: Me & Mommy - Lauweplaats 5 – 8930 Lauwe.
De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product ( exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de koper betaald.
Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij de verkoper of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper.
Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper.

 

Omruilen
Artikelen aangekocht via de webwinkel van Me & Mommy kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen, na dag 1 levering en dit op voorwaarde dat het product ongebruikt, onbeschadigd is en voorzien is van alle originele labels. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen niet teruggenomen worden. Broekkousen en footless socks kunnen omwille van hygiënische redenen nooit teruggenomen worden eens de oorspronkelijke verpakking is geopend.
Wij vragen u ook om binnen de 5 werkdagen ons op de hoogte te brengen van het feit dat u een product wenst te ruilen.
De kosten en het risico voor het terugzenden van de producten liggen uitsluitend bij de koper.
Onvoldoende gefrankeerde retourneringen of niet vooraf gemelde retourneringen worden niet terugbetaald.
Wij behouden ons het recht tot weigering van ruiling voor, indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn.

Solden of producten in actie of outlet kunnen niet geruild worden.

 

Uw bestelling kan u heel makkelijk en veilig afrekenen.

Ultra veilig betalen met de kredietkaart (VISA/MASTERCARD/CARTE BLEU), Bancontact/Mister cash.
U kan ook kiezen voor betalen met een overschrijving.

Of afhalen van uw bestelling en betalen in de winkel.