Klantenservice

Betalen

Betalen kan via Bancontact, Visa en overschrijving. Betaal je via Bancontact of Visa, dan krijg je hiervan na de betaling een bevestigingsmail met een bevestiging van verzending.

Als je voor een overschrijving kiest, ontvang je na het afronden van je bestelling een bevestigingsmailtje met daarin een uitnodiging tot betaling. Vanaf dat moment heb je 3 dagen de tijd om het bedrag van je bestelling over te schrijven. Doe je dit niet binnen de voorziene tijd, dan wordt je bestelling geannuleerd.

Verzending & ophalen in de winkel

  • Kies je ervoor om je pakketje te laten versturen, dan kan dit gratis vanaf een bestelling van €75 (binnen België). Bij een bestelling onder de €75 betaal je verzendingskosten. Verzenden gebeurt steeds via Bpost en neemt ongeveer 2 à 3 werkdagen in beslag. 
  • Je kan ook kiezen om je bestelling op te halen in de winkel. Zo bespaar je de verzendkost uit en kan je je aangekochte stuks direct passen als je dat wil. Je kan je bestelling op deze manier steeds de volgende werkdag komen ophalen. Wij houden je bestelling maximum 1 week opzij. Kom je niet binnen deze voorziene termijn, dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd en storten wij het aankoopbedrag terug.

Terugsturen

Ben je niet tevreden over je aankoop? Dat kan gebeuren. Als je je bestelling (of een deel van je bestelling) wenst terug te sturen, dan kan dit binnen 14 kalenderdagen vanaf de ontvangst van je bestelling. Stuur ons zeker eerst een mailtje met wat je wil retourneren naar [email protected]. Vergeet in deze mail je naam en bestelnummer niet te vermelden. Gebeurt dit niet binnen de voorziene tijd, dan kunnen wij je retour niet verwerken.

OPGELET: Artikelen die in solden en/of outlet werden gekocht kunnen niet retour gestuurd worden.

Zolang het kledingstuk niet beschadigd of gewassen is, en de etiketten nog aan het kledingstuk hangen, kan je je bestelling terugzenden. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Terugbetaling

Wens je geen ander artikel te kiezen en gewoon terugbetaald te worden, geef dit dan aan in je e-mail. Verstuur vervolgens je pakketje (op eigen kosten) naar het adres onderaan deze pagina. Vanaf dat wij je pakketje hebben ontvangen, storten wij binnen 2 weken het bedrag van het kledingstuk terug.

 

Retouradres:

Me & Mommy - Lauweplaats 6 - 8930 Lauwe