Wasparfum Essentia

Artikelcode: oranje
Niet op voorraad
  • Details
  • Wasgeluk, de perfecte oplossing voor heerlijk geurende was

    Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was? In Italië gebruiken ze daar Wasgeluk by Essentia voor. Wasgeluk is een sterk geconcentreerde wasparfum, niet te vergelijken met wasverzachter. Dit is iets heel anders...… Je gebruikt het wasparfum naast je reguliere wasmiddel. Wasgeluk is de finishing touch voor je was. Het parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld, je favoriete sweater, openen de capsules zich, waardoor je de gehele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur. Wasgeluk by Essentia staat voor zachte, verfijnde geuren. Door toevoeging van de beste essentiële oliën geeft dit een hele aangename, verfijnde geurbeleving... dit noemen wij Wasgeluk!
     

    Hoe gebruik je onze wasparfum?

    Wij adviseren om 10-20 ml bij 5-7 kg wasgoed te gebruiken. Afhankelijk van je gewenste geursterkte. Voeg onze wasparfum toe naast je reguliere wasmiddel en gebruik voor de parfum het bakje voor je wasverzachter. Het wasparfum zal dan in de laatste spoelronde worden opgenomen en geeft je was die uitzonderlijke, unieke geur. Je hoeft naast ons product geen wasverzachter te gebruiken. Van wasverzachter kan je kleding vaal en vettig worden. Wil je wel graag wasverzachter toevoegen dan adviseren wij een neutrale geur hiervoor te gebruiken zodat je de optimale geurbeleving van Wasgeluk kunt ervaren. De inhoud van onze flessen is maar liefst 250 ml! Je kunt er dus heel veel wasjes mee doen.
     

    Heerlijke geuren verrassen je elke keer weer....

     

    Argan

    Laat je meeslepen door de magie van deze unieke essentie die je herinnert aan de charme en de warmte van Noord Afrikaanse landen. Extracten uit de Argan amandelen geven je was deze unieke delicate geur. Heel zacht en subtiel aanwezig. Een van de meest verkochte wasparfums uit ons assortiment.

     

    Lavendel

    Lavendel... wat kunnen we daar nog aan toevoegen? Je waant je in de Franse Provence, wandelend tussen de lavendelvelden. Wat een genot! Ook heerlijk voor je beddengoed want de geur is rustgevend. Een verwennerij!

     

    Talk

    De klassieke Cyprusnoot geeft je kleding een onmiskenbare poederachtige geur, verrijkt met bergamot en eikenmos voor een klassieke en tijdloze geur. Een overheerlijke wasparfum voor bijvoorbeeld je beddengoed. Je kruipt tussen de lakens en het genieten kan beginnen!

     

    Vanille - Bergamot

    Een van onze bestsellers!!! Sensueel en onmiskenbaar, licht en aangenaam, verrijkt met bergamot en kruidnagel. Deze ingrediënten geven samen de zoetheid aan deze geur. Hele bijzondere combinatie. Overheerlijk voor bijvoorbeeld je handdoeken, kleding en beddengoed.

     

    Witte Musk

    Delicate witte musk samen met een boeket wilde bloemen geeft een verrassende combinatie aan dit wasparfum. Deze populaire geur is ook heel goed te gebruiken voor mannenkleding. Witte musk is al jaren de klassieker onder de geuren.

     

    Varen

    De frisse geur van deze plant doen je wanen in een tropisch oerwoud. Een vochtig bos met heerlijke natuurlijke geuren. Regendruppels vallen neer op de varens en de aromatische geuren komen vrij! Dit wil je proberen voor je was!

     

    Katoenbloem

    Een van de Italiaanse bestsellers is de wasparfum van Katoenbloem. Je was wordt verrijkt met een frisse katoengeur die bloemig is. Echt een hele verfijnde geur.

     

    Lotusbloem

    De lotusbloem spreekt tot de verbeelding door zijn betoverende schoonheid. De lotusbloem staat symbool voor zuiverheid. De prachtige bloem sluit in de avond en bloeit 's morgens weer op. Je verheugt je nu al om 's avonds tussen je lakens te kruipen! De geur roept herinneringen op aan verre landen. Delicaat, verfijnd en verrijkt met amber en houttonen.

     

    Oranjebloesem & Citrus

    De sprankelende citrustonen en de accenten van oranjebloesembloemen komen samen in deze bijzondere geur. Het geeft een hele levendige en frisse beleving!

     

    Monoï

    Monoi zijn de fijne Polynesische bloemen, ze zijn groot, wit en wasachtig. Ze bloeien 's avonds en vooral 's nachts geven ze een exotisch, warm en sensueel aroma af, subtiel en doordringend. Een heerlijke, verrassende geur!

    Veelgestelde vragen

     

    Worden de geuren minder door gebruik van de droger?
    Door de geavanceerde MICRO techniek blijven de geuren prima maar het is altijd beter om gebruik van de droger zoveel mogelijk beperken. Je kleding zal er sneller van slijten maar ook zal de geur iets teruglopen. Essentia is bestand tegen een temperatuur tot 400 gr maar de allerbeste geurervaring krijg je door je kleding gewoon te laten drogen.


    Hoeveel parfum moet ik toevoegen?
    De hoeveelheid wasparfum is naar gelang je eigen voorkeur. Sterker of lichter. Wij adviseren 10 - 20 ml per wasje.


    Is Essentia ook te gebruiken voor de handwas?
    Zeker, dat is geen enkel probleem. Voeg een dopje Essentia toe aan je handwas.


    Waar kan ik het nog meer voor gebruiken?
    Indien aangelengd met water is het ook te gebruiken in de diffuser of verwarmingsbakjes. Je kunt ook een paar druppels in je strijkbout doen voor een heerlijk geurende stoom. En nog een andere tip: doe eens een scheutje wasparfum in je emmer voordat je de vloer gaat dweilen. De heerlijke geur verspreid zich door je huis! En wat dacht je van een paar druppels op je matten van je auto. Je waant je in Italië!


    Hoe moet ik het gebruiken?
    Gebruik Essentia naast je reguliere wasmiddel, toevoegen in wasverzachterbakje zodat het met de laatste wassing meegaat in je was.


    Moet ik dan ook nog wasverzachter gebruiken?
    Nee, dat is niet nodig maar mag natuurlijk wel. Voor de allerbeste geurervaring adviseren wij om een neutrale geur wasverzachter te gebruiken.


    Zijn de producten dierproefvrij?
    Ja, de producten zijn 100% dierproefvrij.